Wij zijn CEDEO gecertificeerd

Het is moeilijk om te kiezen uit de meer dan 15.000 opleidingsinstituten, organisatieadviseurs en coachingsinstituten in Nederland en België. Om de keuze op het gebied van kwaliteit wat makkelijker te maken, voert de onafhankelijke keuringsinstantie CEDEO klanttevredenheidsonderzoeken uit. CEDEO is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet u zeker dat u een keuze maakt voor een van de betere opleidingsinstituten.

99,4 % tevredenheid!

TIJDwinst.com (het bedrijf achter deze website Gesprekstechnieken.com) gaat voor kwaliteit en daarin worden wij officieel erkend door CEDEO. Meer dan 99,4 % (!) van onze klanten is tevreden tot zeer tevreden over ons. Op deze uitzonderlijk hoge score zijn we natuurlijk zeer trots! Enkele quotes uit het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek:

“Het was een praktische cursus, die direct toepasbaar is in mijn werk”

“Over de training was heel goed nagedacht. Hij zat goed in elkaar”

“Ik vind het goed, dat je op één dag zoveel kunt leren op een hele fijne manier. Alles was goed verzorgd.”

“De prijs is verrassend laag. Het is een aanrader, als je ziet wat je ervan opsteekt.” 

“Deze cursus zou eigenlijk iedereen moeten volgen. Het is echt een verrijking”

Meer informatie over CEDEO

CEDEO is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Een CEDEO-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Bij een hoge mate van tevredenheid bij deze inkopers over de verschillende stappen in onder andere het voor-, uitvoerings- en natraject èn indien het instituut voldoet aan de criteria kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid, ontvangt het opleidingsinstituut voor de periode van twee jaar het predikaat ‘CEDEO-erkend’. Slechts vijf procent van de opleidingsinstituten heeft een CEDEO-erkenning.

Jouw gesprekstechnieken naar een hoger niveau? Ontvang gratis tips over gesprekstechnieken per e-mail of volg Nederlands meest populaire 1-daagse cursus gesprekstechnieken.
X