Vacature trainer

Gesprekstechnieken.com is altijd op zoek naar ervaren en inspirerende trainers die een passie hebben voor communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken.

Wij zoeken trainers met een HBO/WO achtergrond en ruime ervaring als trainer of docent, die het leuk vinden om op freelance basis voor Gesprekstechnieken.com bij professionele organisaties in heel Nederland en België aan de slag te gaan.

Van onze trainers verwachten wij dat ze 100% ‘walk your talk’ zijn. Het is voor ons daarom cruciaal dat je een gedegen theoretische kennis hebt op het gebied van gesprekstechnieken en dat je deze zelf actief toepast in het dagelijks leven.

Uw tip is 1000 Euro waard!

Kent u een didactisch sterk persoon die expert is op het gebied communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken? Indien de persoon die u aan ons voorstelt een gouden match blijkt, belonen we uw tip met 1000 Euro! *

Reageren op deze vacature voor freelance trainer kan via Gerald Essers, bereikbaar per email: gerald@tijdwinst.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

* informeer naar de voorwaarden

Jouw gesprekstechnieken naar een hoger niveau? Ontvang gratis tips over gesprekstechnieken per e-mail of volg Nederlands meest populaire 1-daagse cursus gesprekstechnieken.
X