Over ons

Over ons gesprekstechniekenGesprekstechnieken.com is een onderdeel van het bedrijf TIJDwinst.com.

Gerald Essers is oprichter van TIJDwinst.com, een onderneming die sinds haar start in 1999 gespecialiseerd is in praktische cursussen en workshops over slimmer werken en tijd besparen. TIJDwinst.com verzorgt trainingen door heel Nederland en België.

Met onze compacte 1-daagse cursus gesprekstechnieken leert u duidelijk en zeker op te treden in gesprekken, uw zelfvertrouwen vergroten en uw gesprekstechnieken naar een hoger niveau te brengen. Wij bieden u graag professionele ondersteuning op het gebied van communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken.

Met veel genoegen inspireren wij een groot aantal organisaties in Nederland en België waaronder: Shell International, Vodafone, HP, Heineken, diverse Ministeries en de Raad van State.

Waarom kiezen voor Gesprekstechnieken.com?

  • Specialist in trainingen op het gebied van gesprekstechnieken
  • CEDEO erkend met een 99,4 % (!) tevredenheidsscore
  • Scherpe tarieven
  • Centrale locaties door heel Nederland en België
  • Thuis in alle branches (zie onze klanten)

Onze mensen

image description Gerald is oprichter van TIJDwinst.com. In de afgelopen dertien jaar heeft Gerald met TIJDwinst.com in hoog tempo een prominente marktpositie ingenomen op het gebied van trainingen, lezingen en workshops over slimmer werken en communiceren. Daarnaast schrijft hij als auteur op een toegankelijke wijze over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimmer werken. Met Gerald als spreker kiest u voor een dynamische, effectieve en snelle manier van leren. Laat u verrassen door vele praktische tips, slimme inzichten en nieuwe ideeën om te krijgen wat u wilt in de kortst mogelijke tijd.

image description Ingrid heeft een achtergrond als gezondheidswetenschapper. Al meer dan 10 jaar verzorgt ze met veel plezier en enthousiasme communicatietrainingen. Ingrid’s assertiviteitstrainingen kenmerken zich door: afwisseling, energie, zelfreflectie en direct resultaat. “Communicatie blijft mij altijd fascineren. Wanneer u boos, blij of gefrustreerd bent, is dat vaak terug te voeren op iets in de communicatie tussen u en de ander, waarin het juist wel goed of juist niet goed is gegaan. Het is mijn passie om u bewust te maken van deze communicatie, en u direct toepasbare praktische tips en tools aan te reiken, om deze te verbeteren.”

image description Bjorn is een dynamische tijdwinst-trainer en voert de dagelijkse leiding over TIJDwinst.com. Hij heeft meerdere jaren ervaring als docent bij onderwijsinstellingen en als trainer voor bedrijven. Naast zijn werk is hij altijd blijven studeren en is daarmee een inspirerend voorbeeld van ‘education permanente’. Bjorn leert mensen tijdens zijn trainingen hoe ze in korte tijd, effectiever informatie kunnen verwerken met minder moeite. Een verfrissende dosis humor is hem niet vreemd, hetgeen het nodige leerplezier garandeert. Bjorn is tevens uw aanspreekpunt voor alle informatie rondom onze in-company trainingen.

image description Henk Korevaar heeft als inspirator, facilitator, buitenboordmotor, auteur en als ‘dispenser of enthousiasm’ ruim dertig jaar ervaring – zowel in Nederland als internationaal – in het samen met managers en hun teams nadenken over en werken aan thema’s als verandering, vernieuwing en innovatie. Interactieve workshops, creativiteit, visualisering en een flinke dosis humor zijn kenmerkend voor zijn favoriete manier van werken.

image description David Bakker is een praktijkgerichte tijdwinst-trainer die als geen ander het nut en de toepassingen van time-management technieken in de dagelijkse dynamische realiteit kan uitleggen. Naast zijn werkzaamheden als trainer is David actief in uiteenlopende projecten en initiatieven waarmee hij zijn time-management vaardigheden dagelijks tot het uiterste beproeft en doorontwikkelt.

image description Peter is een gedreven en praktische time management trainer. Hij weet als geen ander dat een goed time management systeem essentieel is om efficiënt en prettig te kunnen werken. Zijn passie voor sport komt naar voren in zijn trainingen, waarbij hij alles in het werk stelt om deelnemers ‘de time management wedstrijd’ in moderne hectische werkomgevingen te laten winnen. Door gebruik te maken van duidelijke voorbeelden uit de praktijk, zorgt hij ervoor dat deelnemers zich snel eigen kunnen maken met de vele praktische tips en technieken. Naast zijn taken als trainer is hij actief betrokken in uiteenlopende projecten. Doorzettingsvermogen, passie, gedrevenheid, praktijkgerichtheid en een frisse dosis humor zijn de kenmerken van de aanpak van Peter.

image description Kris is een enthousiaste tijdwinst trainer met passie voor het verbeteren van productiviteit binnen organisaties. Hij is gedreven om organisaties efficient te laten werken door gebruik te maken van innovatieve technieken en stabiele theorieën. Kris is expert in handige tools, applicaties en technieken die het leven makkelijker maken en direct tijdwinst opleveren. Hij is bedrijfskundige en spreekt vanuit zijn praktische ervaring als ondernemer. Daarnaast is hij presentatiespecialist, auteur en koffieliefhebber.

image description Hans is een enthousiaste tijdwinsttrainer die zijn jarenlange praktijkervaring met time-management graag inzet om allerlei soorten professionals efficiënt en soepel te laten functioneren. Als deelnemer aan een training van Hans profiteer je van zijn ruime ervaring als ondernemer, algemeen- en projectmanager en (internationaal) consultant. Hans is goed thuis in nuttige apps en social media. Een soepel werkend time-managementsysteem geeft hem overzicht over zijn drukke werkzaamheden als trainer, auteur en adviseur in binnen- en buitenland.

image description Judith zorgt er vanuit de backoffice bij TIJDwinst.com voor dat de planning en organisatie rondom alle cursussen vlekkeloos verloopt en draagt hiermee haar steentje bij aan de ondersteuning van het team. Haar doelstelling is om op een efficiënte manier te zorgen voor een optimaal verloop van onze cursusprogramma’s en daarmee de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

image description Angelo is mediaconsultant bij TIJDwinst.com. Hij houdt zich bezig met de mediastrategie waarbij websites en videoproducties centraal staan. Hij is van oorsprong projectmanager, waarbij hij verantwoordelijk was voor het aansturen van webprojectteams bestaande uit developers, analisten en designers, daarbij rekening houdend met budgetten en deadlines. Zijn specialiteiten zijn: projectmanagement, strategie, trendwatching, SEO en E-marketing.

 

Jouw gesprekstechnieken naar een hoger niveau? Ontvang gratis tips over gesprekstechnieken per e-mail of volg Nederlands meest populaire 1-daagse cursus gesprekstechnieken.
X