COMMUNICATIETRAINING OP MAAT

Ben je op zoek naar een training effectief communiceren met direct resultaat? Volg samen met je collega’s onze 1-daagse cursus en leer meest actuele methodes en inzichten op het gebied van communicatie en gesprekstechnieken.

Een training assertief en zelfverzekerd communiceren iets voor jou?

Assertief communiceren is de meest ideale vorm van communiceren. Hierbij hou je de relaties tot anderen goed, door situaties te creëren waar beide partijen voordeel uit halen. Zonder conflict en met balans. Assertiviteit bestaat uit communicatietechnieken en die kunnen aangeleerd worden. Door verlegen mensen, door extraverte mensen, door iedereen! Ben jij ook benieuwd hoe je deze gesprekstechnieken in de praktijk toepast, volg dan onze cursus communicatie en gesprekstechnieken.

1 DAG

van 09:00 tot 16:00 uur inspirerend van begin tot eind

MET JE COLLEGA’S

samen slimmer leren werken, bij jou op locatie

BESTE CURSUS

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

OOK MAATWERK

toegespitst op jullie team, organisatie en doelstellingen

SCORE: 9,3

in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

In-company training communicatieve vaardigheden in 1 dag

Wil je minder stress en meer zelfvertrouwen ervaren tijdens gesprekken, vergaderingen en presentaties? En wil je daarom communicatieve vaardigheden leren om tot een goede voorbereiding en een duidelijke structuur in het gesprek te komen? Volg dan, samen met je collega’s, de op maat gemaakte communicatietraining van Gesprekstechnieken.com. Onze in-company training communicatieve vaardigheden vindt plaats in een kleine groep met maximaal 8 deelnemers, waardoor er een prettige en persoonlijke leeromgeving wordt gecreëerd.

 • HELDER COMMUNICEREN

  Je wilt je boodschap op een heldere en eenduidige manier overbrengen.

 • VERBAAL EN NON-VERBAAL

  Je wilt bewust je houding en woordkeus leren inzetten in je communicatie met anderen.

 • BEINVLOEDEN

  Je wilt inzicht krijgen in de drijfveren van je gesprekspartner en tot constructieve oplossingen komen.

 • VRAGEN STELLEN & LUISTEREN

  Je wilt gerichte vragen stellen, goed leren luisteren naar de antwoorden en zo de juiste informatie boven tafel krijgen.

 • REGIE IN EEN GESPREK NEMEN

  Je wilt gesprekstechnieken leren waarmee op een natuurlijke manier de regie in een gesprek kunt nemen en houden.

 • OMGAAN MET WEERSTAND

  Je wilt leren omgaan met weerstand, zodat je ontspannen en rustig je boodschap kunt communiceren.

 • FOCUS AANBRENGEN

  Je wilt een duidelijke focus aanbrengen in lastige gesprekken zodat deze efficiënt en duidelijk kunnen verlopen en er geen ruis ontstaat.

 • OPEN HOUDING

  Je vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn voor anderen en wilt leren om je oordeel uit te stellen.

 • RAPPORT OPBOUWEN

  Je wilt handvatten krijgen waarmee je op een natuurlijke manier een prettige gesprekssfeer neer kunt zetten.

 • ZELFVERTROUWEN

  Je wilt minder stress en daarom communicatie vaardigheden leren om tot een goede voorbereiding en een duidelijke structuur in het gesprek te komen.

Het belang van een training effectief communiceren

Wil je een gesprek kunnen eindigen met heldere afspraken en duidelijke verwachtingen? Merk je dat je soms niet goed genoeg luistert en regelmatig je oordeel al klaar hebt voordat je alles gehoord hebt? Onze training effectief communiceren leert je bewust te zijn van hoe je (niet altijd goed) luistert, hoe je eigen referentiekader je beeld en je mening beïnvloedt. Je leert je boodschap op een goede manier overbrengen, toetst of er geen miscommunicatie is en maakt duidelijke afspraken. Zo zorg je dat je gesprekken gestructureerd en prettig verlopen.

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open communicatie trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in-company groepstraining communicatie en gesprekstechnieken samen met je collega’s, bij jullie op locatie. 

Dit levert de training gesprekstechnieken je op in de praktijk:

BETERE COMMUNICATIE

Je brengt je communicatie en gesprekstechnieken naar een volgend niveau: je bent duidelijk, stelt je toegankelijk op, houdt rekening met de ander en bent constructief.

HELDERE AFSPRAKEN

Je brengt je boodschap op een goede manier over, toetst of er geen miscommunicatie is en maakt duidelijke afspraken.

ZELFVERZEKERD COMMUNICEREN

Je voelt je zelfverzekerder als je lastige gesprekken aangaat en je weet duidelijk en op gepaste wijze te formuleren wat je vindt en ervaart.

BEWUST WORDEN

Je bent je bewust van hoe je (niet altijd goed) luistert, hoe je eigen referentiekader je beeld en je mening beïnvloedt en houdt hier rekening mee.

DUIDELIJKE GESPREKKEN

Je zult duidelijk en zeker kunnen optreden in gesprekken, vergaderingen en presentaties. Je bent je bewust van hoe je op anderen overkomt.

PRETTIGER SAMENWERKEN

Doordat je duidelijk communiceert en toegankelijk bent, weten mensen wat ze aan je hebben. Dat zorgt voor een heldere en prettige samenwerking.

EEN LUISTEREND OOR

Je brengt niet alleen je gespreksvaardigheden naar een hoger niveau, maar ook je luistervaardigheden. Je toont interesse in het standpunt van de ander, vraagt door en toetst voordat je conclusies trekt

REGIE IN EEN GESPREK NEMEN

Je weet een gesprek goed voor te bereiden, de focus te bepalen en de regie te houden. Hierdoor wordt afdwalen en miscommunicatie voorkomen.

Kortom: na het volgen van onze training communicatie en gesprekstechnieken,
zul je duidelijk, helder en zelfverzekerd kunnen optreden in gesprekken.

Hoe ziet de 1-daagse training gesprekstechnieken eruit?

gesprekstechnieken

Dagprogramma

De 1-daagse training gesprekstechnieken duurt van 9.00 tot 16.00 uur en kent een intensief en praktisch karakter. Onderstaande onderdelen komen op een energieke en direct toepasbare wijze aan de orde waarbij theorie en praktijkoefeningen continu met elkaar afgewisseld worden.

 • Gespreksvoorbereiding
  Leer hoe je een gesprek zowel inhoudelijk als relationeel voorbereidt. Wat wil je uit het gesprek halen en wie zit er straks tegenover je?
 • Verbale & non-verbale communicatie
  Leer het effect van de woordkeuzes die je maakt op het gebied van verbale communicatie en hoe je dit overeenstemt met de boodschap die je non-verbaal uitstraalt.
 • Verbinding maken & luisteren
  Leer op een succesvolle manier een klik te krijgen (ook wel ‘rapport maken’) en in verbinding te blijven met de ander, ook als het gesprek lastig wordt.
 • Omgaan met emoties en weerstand
  Hoe ga je ermee om als de ander weerstand geeft tijdens het gesprek en hoe ga je ermee om als de ander verdrietig of boos wordt?
 • Vragen stellen & regie in een gesprek houden
  Leer hoe je grip op elk gesprek kunt houden door gebruik te maken van bruikbare tips en praktische oefeningen.

Een communicatietraining die voldoet aan jouw wensen

Vooraf worden jullie specifieke leerwensen besproken, wij passen dan de cursus aan op jullie werksituatie. Ook individueel deelnemen aan één van onze open communicatietrainingen behoort tot de mogelijkheden. De cursus combineert theorie met praktische tips en inzichten, zodat je het geleerde direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Bekijk de startdatums en schrijf je in voor een 1-daagse open training gesprekstechnieken bij jou in de buurt. 

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in-company cursus communicatie en gesprekstechnieken samen met je collega’s bij jou op locatie.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Jullie mogen van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze training gesprekstechnieken nu én in de toekomst toonaangevend.”

We zijn niet voor niets drie keer op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Wat zeggen je voorgangers over deze training?

“Inspirerend en leerzaam.  Veel herkenning mooie tips. Inspirerende trainer die de hele dag mijn aandacht vast heeft kunnen houden door afwisseling en zijn manier van het geven training”

Annemiek (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Inspirerend en leerzaam.  Veel herkenning mooie tips. Inspirerende trainer die de hele dag mijn aandacht vast heeft kunnen houden door afwisseling en zijn manier van het geven training”

Annemiek (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Heel nuttig; ga ik zeker toepassen. Training was super goed. In een goed tempo, lekker interactief en met hele duidelijke en praktische voorbeelden. Trainer was ook positief en was blij met de interactie. Ik zou de training aan iedereen aanraden en de trainer zelf ook.”

Mireille (Klantenvertellen beoordeling 9)

Agenda 2022 – hieronder tref je een overzicht van de eerstvolgende startdatums van onze populaire 1-daagse training gesprekstechnieken waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen.

1
2
3

Eerstvolgende startdata training gesprekstechnieken 2022

september

09sep09:0016:00Utrecht • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48 3511 GC UTRECHT

09sep09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

23sep09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

23sep09:0016:00Rotterdam • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 BCN Rotterdam, Barbizonlaan 25 2908 MB CAPELLE AAN DE IJSSEL

oktober

06okt09:0016:00Utrecht • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48 3511 GC UTRECHT

06okt09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

13okt09:0016:00Amsterdam • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 BCN Amsterdam Arena, Hoogoorddreef 5, 1101 BA Amsterdam-Zuidoost

13okt09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

november

04nov09:0016:00Utrecht • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48 3511 GC UTRECHT

04nov09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

24nov09:0016:00Rotterdam • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 BCN Rotterdam, Barbizonlaan 25 2908 MB CAPELLE AAN DE IJSSEL

24nov09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

december

08dec09:0016:00Online • 1-daagse Cursus Gesprekstechnieken09:00 - 16:00 Online via een interactieve video conferencing

Bekijk alle startdatums in 2022 en schrijf je in voor een 1-daagse open training bij jou in de buurt

Direct aan de slag met onze 1-daagse communicatietraining

Wil je samen met je collega’s deelnemen aan de training communicatieve vaardigheden in 1 dag? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een in-company cursus bij jou op locatie. Wil je liever individueel je gesprekstechnieken verbeteren? Schrijf je dan in voor onze 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt. Bekijk de startdata!

Beste opleider

drie jaar op rij verkozen tot “Beste opleider van Nederland”

landelijk

wekelijkse trainingen op diverse locaties in Nederland en België

100% tevreden

garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico

Score: 9,3

op basis van 5058 cursisten beoordelingen op Springest en Klantenvertellen

Follow-up

gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open training gesprekstechnieken bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in company groepstraining samen met je collega’s bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X