Workshop gesprekstechnieken

Volg een workshop gesprekstechnieken of een inspiratiesessie over één van onze andere onderwerpen.

Ben je op zoek naar een workshop gesprekstechnieken? Een workshop met een kort maar krachtig interactief programma over gesprekstechnieken of een ander onderwerp op het gebied van communicatie? Kijk dan naar de inhoud van onze communicatie workshops en alle andere mogelijkheden die wij bieden.

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een workshop gesprekstechnieken van een halve dag.

Gewoon het hele jaar door op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste opleider van Nederland”

Score: 9,3

in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun communicatie?

Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een communicatie workshop die inspeelt op  een actueel thema dat hen op persoonlijk niveau zal aanspreken?

Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve communicatie workshops en lezingen:

Conflicthantering

Het liefst vermijden we conflicten maar ze zijn nou eenmaal een onderdeel van het leven. Je verschilt van mening en dat gebeurt nou eenmaal. Soms is het goed om de confrontatie aan te gaan, soms juist niet. Wat je wilt voorkomen is dat een onwerkbare situatie ontstaat. Tijdens deze workshop leer je communicatieve vaardigheden zodat je weet hoe je met conflictsituaties om kunt gaan en hoe je ze in goede banen weet te leiden.

Luisteren - Samenvatten - Doorvragen

Vaak hebben we onze mening al klaar of is ons beeld al gevormd. Dat is jammer want het beïnvloedt niet alleen het gesprek dat erop volgt, maar ook de mogelijke uitkomst. Je luistert maar deels, begrijpt elkaar niet volledig en trekt daaruit conclusies. Miscommunicatie gegarandeerd. In deze praktische workshop effectief communiceren krijg je praktische inzichten mee waarmee je jouw gesprekstechnieken kunt verbeteren met behulp van beproefde methodes.

Feedback geven

Feedback geven en ontvangen is een cruciaal onderdeel van je communicatie met anderen en het is van grote invloed op de samenwerking met de mensen om je heen. ‘Hoe’ je de feedback geeft en hoe je die ontvangt is daarom van groot belang. Tijdens onze praktische workshop gesprekstechnieken leer je waar je op moet letten, leer je wat de do’s and don’ts zijn en ontvang je handvatten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Effectief communiceren

Je boodschap kan nog zo waar en krachtig zijn: als je hem niet overbrengt dan mist hij elk doel en dat is jammer. Effectief communiceren is een vaardigheid die je aan kunt leren. Zowel het verbale als het non-verbale aspect speelt hierin een belangrijke rol. ‘Wat’ je zegt is namelijk minstens zo belangrijk als ‘hoe’ je het zegt en hoe je jezelf daarbij gedraagt. Tijdens deze praktische workshop communicatieve vaardigheden ga je er meteen mee aan de slag.

Kortom: tijdens onze workshop gesprekstechnieken leer je effectiever communiceren met minder stress in een moderne veeleisende werkomgeving.

Interactieve communicatie workshop of lezing volgen?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop.

Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze trainingsprogramma’s nu én in de toekomst toonaangevend.”

We zijn niet voor niets drie keer op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Wat zeggen deelnemers?

“Een echte eyeopener die je praktische handvatten biedt. Prettige cursus die je, middels voorbeelden en een duidelijke uitleg, stap voor stap haalbare tips geeft.”

Jolijn (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Een echte eyeopener die je praktische handvatten biedt. Prettige cursus die je, middels voorbeelden en een duidelijke uitleg, stap voor stap haalbare tips geeft.”

Jolijn (Klantenvertellen beoordeling 10)

“Het was een praktische en leerzame training, en daarbij de trainer zeer inspirerend. Er was tijd om te werken aan persoonlijke doelen en de trainer verdeelde ook goed de aandacht tussen alle cursisten. De onderlinge samenwerking was ook prettig. Veel eye openers, die ik mee ga nemen in de dagelijkse praktijk zowel zakelijk als privé.”

Carmen Veen (Springest beoordeling 9)

Benieuwd of een workshop gesprekstechnieken bij jouw wensen aansluit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte communicatie workshop of -lezing, stuur ons een e-mail met je ideeën of bel met ons: 085 – 06 510 19. We denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerende workshop effectief communiceren voor jou en je collega’s of gasten.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X