Professionele gesprekstechnieken onder de knie krijgen

Hoe kun je je boodschap op een heldere, effectieve manier overbrengen? Hoe word je bewust van je verbale en non-verbale communicatie? Hoe breng je focus aan in lastige gesprekken? Dit zijn slechts een aantal onderwerpen die aan bod komen tijdens onze cursus communicatie en gesprekstechnieken. Je krijgt praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Alles met het doel om je professionele gesprekstechnieken te verbeteren.

In-company cursus communicatie en gesprekstechnieken

Wil je samen met je collega’s meer leren over effectieve, oplossingsgerichte gesprekstechnieken? Dan zit je bij Gesprekstechnieken.com goed. Onze in-company cursus is namelijk de meest populaire communicatietraining van Nederland. Deze cursus is gericht op het verbeteren van professionele gesprekstechnieken, motiverende gespreksvoering, prettiger samenwerken, zelfverzekerd communiceren, reflectief luisteren, ga zo maar door. Wij geven deze op maat gemaakte cursus bij jou op locatie, in het Nederlands of in het Engels. Je kunt ook alleen deelnemen aan één van onze open communicatietrainingen bij jou in de buurt.

Oplossingsgerichte gesprekstechnieken leren?

Heb je vaak te maken met lastige gesprekken? En vind je het lastig om focus aan te brengen in een gesprek en tot een gerichte oplossing te komen? Dan heb je vast behoefte om oplossingsgerichte gesprekstechnieken onder de knie te krijgen. Een oplossingsgerichte gespreksvoering is namelijk vaak de sleutel tot succes en zorgt altijd voor een goede gespreksstructuur. Wil je leren hoe je oplossingsgerichte gesprekstechnieken toepast? Dan is deze cursus echt wat voor jou.

Motiverende gesprekstechnieken in de hulpverlening of de zorg

Vinden er binnen jullie organisatie grote veranderingen plaats? Dan komen motiverende gesprekstechnieken goed van pas. Het leren van deze motiverende gesprekstechnieken is voornamelijk geschikt voor medewerkers in de hulpverlening of in de zorg. Zij hebben namelijk te maken met cliënten die intrinsiek gemotiveerd moeten worden wanneer er een verandering plaatsvindt.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
27
Jun

Eindhoven
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
28
Jun

Utrecht
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
5
Sep

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
12
Sep

Eindhoven
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
12
Sep

Rotterdam
09:00 - 16:00
Bijna vol

Bijna vol

Klaar om je gesprekstechnieken te verbeteren? Meld je aan!

Wil je samen met je collega’s duiken in de wereld van effectieve communicatie en jullie gesprekstechnieken verbeteren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een in-company cursus bij jou op locatie. Wil je liever individueel je gesprekstechnieken verbeteren? Schrijf je dan in voor onze 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt. Bekijk de startdata!

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Yvette Wiegand

Het was een erg nuttige 1-daagse cursus. Veel geleerd, en nuttige tips die goed toepasbaar zijn voor iedereen. De cursus werd gegeven door een erg enthousiaste cursusleider, die ons de hele dag op een leuke manier geboeid hield

10/10
Klantenvertellen
Arjan van de Groep

Nuttige dag, heldere en duidelijke uitleg dat direct toepasbaar is.

10/10
Klantenvertellen
Ruud Geurts

Duidelijk met handige tips

8/10
Klantenvertellen
Anke

Je gaat je voorbereiden en denkt dat er van alles kan gebeuren, maar in werkelijkheid, zoals altijd, valt het altijd mee. (NIVEA) Super leuke interactie, ging positief naar huis. En zeker een aanrader mocht je nog twijfelen.

10/10
Klantenvertellen
Anoeska Hagenstein

Het was een mooie, leerzame dag. Verschillende leuke mensen ontmoet en een goede trainer. Dank je wel voor de handige tips!

10/10
Klantenvertellen
Anda reniers

De training deden we met collega’s waardoor het gezellig en leerzaam is. De situaties die worden besproken zijn daardoor ook herkenbaar. De trainer vond ik vakkundig.

10/10
Klantenvertellen

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten