Professionele gesprekstechnieken onder de knie krijgen

Hoe kun je je boodschap op een heldere, effectieve manier overbrengen? Hoe word je bewust van je verbale en non-verbale communicatie? Hoe breng je focus aan in lastige gesprekken? Dit zijn slechts een aantal onderwerpen die aan bod komen tijdens onze cursus communicatie en gesprekstechnieken. Je krijgt praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Alles met het doel om je professionele gesprekstechnieken te verbeteren.

In-company cursus communicatie en gesprekstechnieken

Wil je samen met je collega’s meer leren over effectieve, oplossingsgerichte gesprekstechnieken? Dan zit je bij Gesprekstechnieken.com goed. Onze in-company cursus is namelijk de meest populaire communicatietraining van Nederland. Deze cursus is gericht op het verbeteren van professionele gesprekstechnieken, motiverende gespreksvoering, prettiger samenwerken, zelfverzekerd communiceren, reflectief luisteren, ga zo maar door. Wij geven deze op maat gemaakte cursus bij jou op locatie, in het Nederlands of in het Engels. Je kunt ook alleen deelnemen aan één van onze open communicatietrainingen bij jou in de buurt.

Oplossingsgerichte gesprekstechnieken leren?

Heb je vaak te maken met lastige gesprekken? En vind je het lastig om focus aan te brengen in een gesprek en tot een gerichte oplossing te komen? Dan heb je vast behoefte om oplossingsgerichte gesprekstechnieken onder de knie te krijgen. Een oplossingsgerichte gespreksvoering is namelijk vaak de sleutel tot succes en zorgt altijd voor een goede gespreksstructuur. Wil je leren hoe je oplossingsgerichte gesprekstechnieken toepast? Dan is deze cursus echt wat voor jou.

Motiverende gesprekstechnieken in de hulpverlening of de zorg

Vinden er binnen jullie organisatie grote veranderingen plaats? Dan komen motiverende gesprekstechnieken goed van pas. Het leren van deze motiverende gesprekstechnieken is voornamelijk geschikt voor medewerkers in de hulpverlening of in de zorg. Zij hebben namelijk te maken met cliënten die intrinsiek gemotiveerd moeten worden wanneer er een verandering plaatsvindt.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
16
Feb

Utrecht
09:00 - 16:00
Volgeboekt

Volgeboekt
24
Mar

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
24
Mar

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
20
Apr

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
26
May

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Klaar om je gesprekstechnieken te verbeteren? Meld je aan!

Wil je samen met je collega’s duiken in de wereld van effectieve communicatie en jullie gesprekstechnieken verbeteren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een in-company cursus bij jou op locatie. Wil je liever individueel je gesprekstechnieken verbeteren? Schrijf je dan in voor onze 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt. Bekijk de startdata!

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Caroline van Vugt

Duidelijke uitleg met voorbeelden

De trainster Ciska is een hele inspirerende en positieve vrouw. Duidelijke uitleg met voorbeelden. Zij kon ook enorm goed in allerlei rollen kruipen. In deze training krijg je goed inzicht hoe je met lastige gesprekken om moet gaan. iedereen kwam aan bod. Locatie top en handig naast het station. Lunch super met zeer uitgebreid buffet. Het zou leuk zijn als er nog een acteur was uitgenodigd om nog meer praktische oefeningen te kunnen uitvoeren

Mascha Mulder

Bijna een maatwerk training

Ik heb een hele leuke en leerzame dag gehad! De opgedane kennis kan ik direct toepassen in de praktijk. Ik vind Ciska een hele prettige trainer die duidelijk weet waar ze het over heeft en een enorme rust en zelfvertrouwen uitstraalt. Ze heeft in korte tijd een hele vertrouwde sfeer weten te creëren in de groep. Iedereen kreeg voldoende ruimte om vragen te stellen en ze stelde het dagschema zelfs bij wanneer daar behoefte aan was bij de groep. Top gedaan!

Esmee de Jager

Enorm leerzame training, met veel praktische handvatten

Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en in mijn werk geïmplementeerd. Ook leuk om de diversiteit aan cursisten te zien, was een enorm leuke groep.

Odylle Kiekeboom

Een hele fijne training gehad vol bruikbare tips

De trainer vertelde duidelijk en het was makkelijk om de hele dag de concentratie te houden omdat er een goede afwisseling was tussen uitleg/oefeningen/interatie. Een absolute aanrader!

Martine – Bovenkarpsel

Een krachtige training met goede eye-openers and veel begrip!

Deze training verdient 5 sterren, wordt gegeven door een rationeel en emotioneel begripvolle trainer, met duidelijke uitleg, goede tips en een aantal sterke eye-openers waar je meteen mee aan de slag kunt. De trainer creert een open sfeer waardoor de deelnemers het gevoel krijgen zichzelf te kunnen zijn en hun uitdagingen te bespreken zonder beoordeeld te worden. Zeker een aanrader!

Vivian Boesten

Zeer waardevol

Prettige cursus, die online goed te volgen was. Goede afwisseling tussen informatie en interactie. Met oefeningen in groepjes, waarbij je de theorie meteen in de praktijk kan toepassen. Dit geeft meer inzicht en is zeer waardevol

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten