Professionele gesprekstechnieken onder de knie krijgen

Hoe kun je je boodschap op een heldere, effectieve manier overbrengen? Hoe word je bewust van je verbale en non-verbale communicatie? Hoe breng je focus aan in lastige gesprekken? Dit zijn slechts een aantal onderwerpen die aan bod komen tijdens onze cursus communicatie en gesprekstechnieken. Je krijgt praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Alles met het doel om je professionele gesprekstechnieken te verbeteren.

In-company cursus communicatie en gesprekstechnieken

Wil je samen met je collega’s meer leren over effectieve, oplossingsgerichte gesprekstechnieken? Dan zit je bij Gesprekstechnieken.com goed. Onze in-company cursus is namelijk de meest populaire communicatietraining van Nederland. Deze cursus is gericht op het verbeteren van professionele gesprekstechnieken, motiverende gespreksvoering, prettiger samenwerken, zelfverzekerd communiceren, reflectief luisteren, ga zo maar door. Wij geven deze op maat gemaakte cursus bij jou op locatie, in het Nederlands of in het Engels. Je kunt ook alleen deelnemen aan één van onze open communicatietrainingen bij jou in de buurt.

Oplossingsgerichte gesprekstechnieken leren?

Heb je vaak te maken met lastige gesprekken? En vind je het lastig om focus aan te brengen in een gesprek en tot een gerichte oplossing te komen? Dan heb je vast behoefte om oplossingsgerichte gesprekstechnieken onder de knie te krijgen. Een oplossingsgerichte gespreksvoering is namelijk vaak de sleutel tot succes en zorgt altijd voor een goede gespreksstructuur. Wil je leren hoe je oplossingsgerichte gesprekstechnieken toepast? Dan is deze cursus echt wat voor jou.

Motiverende gesprekstechnieken in de hulpverlening of de zorg

Vinden er binnen jullie organisatie grote veranderingen plaats? Dan komen motiverende gesprekstechnieken goed van pas. Het leren van deze motiverende gesprekstechnieken is voornamelijk geschikt voor medewerkers in de hulpverlening of in de zorg. Zij hebben namelijk te maken met cliënten die intrinsiek gemotiveerd moeten worden wanneer er een verandering plaatsvindt.

In-company offerte aanvragen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Aankomende cursus data

Zet nu de eerste stap voor meer rust en geluk
4
Nov

Utrecht
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
4
Nov

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
24
Nov

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
24
Nov

Rotterdam
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info
8
Dec

Online via Zoom
09:00 - 16:00
Beschikbaar

Meer info

Klaar om je gesprekstechnieken te verbeteren? Meld je aan!

Wil je samen met je collega’s duiken in de wereld van effectieve communicatie en jullie gesprekstechnieken verbeteren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een in-company cursus bij jou op locatie. Wil je liever individueel je gesprekstechnieken verbeteren? Schrijf je dan in voor onze 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt. Bekijk de startdata!

In-company offerte aanvragen

Wij zijn geaccrediteerd door

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Sandra Bok

Wat een geweldige training!!

Na eerst de (theoretische) bouwstenen te hebben gelegd, werd er vooral veel praktisch gedaan. Veel nieuwe inzichten op een heerlijk ongedwongen manier. Echt een top dag!

Jessica – Tilburg

Positief verrast!

Samen met mijn collega heb ik de training gesprekstechnieken gevolgd. De kennis die we hebben aangereikt gekregen is heel waardevol, zowel op zakelijk vlak als in mijn privé leven. Tijdens de training was er een hele goede balans tussen theorie en praktijk waardoor het geen enkele moeite kostte om geboeid te blijven. De trainer was ook echt heel erg goed, enorm veel kennis en kunde en dat bracht ze geweldig over. Daarnaast ook nog complimenten over de locatie, we kwamen niets tekort. Ik zou deze training absoluut aanraden!

Gymora Brammerloo

Deze cursus heeft mij heel goed gedaan

De inhoud van de cursus was TOP! De trainster krijgt van mij een 10+. Wat een aardige vrouw is dat. Deze cursus heeft mij heel goed gedaan. Je heb er je hele leven baat bij. Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd!

Monique Pater

Hele leuke en leerzame dag

Hele leuke en leerzame dag gehad waarbij ik goed inzicht heb gekregen hoe je met een lastig gesprek moet omgaan. Veel handvatten en tips die ik in de praktijk kan brengen. Locatie Utrecht nabij het station is perfect

Hekers

Nadruk op oefenen

In de training heb ik een aantal inzichten opgedaan die me zeker gaan helpen in mijn toekomstige gesprekken. Qua opzet van de training vind ik het jammer dat de theorieblokken kort waren en we uitgebreid stil staan bij rollenspel en behandeling hiervan. Verder was de training goed verzorgd op een prima locatie.

Cathy Vleugel

Duidelijk, met een dosis humor

Fijne en duidelijke begeleiding door Marlies. Veel voorbeelden en trainingen om het zelf te doen. Afgesloten met een aantal casussen om het geleerde in de praktijk te brengen. Duidelijk, met een dosis humor en een leuke groep.

Wij verzorgen cursussen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

4 jaar op rij verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,3

Score: 9,3

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten